25 tammikuuta 2016

SANTA POLA 2016

Tammikuun kärkitapahtuma Alicantessa on ehdottomasti Santa Polan puolimaraton. Yli 8000 maaliintulijaa tänäkin vuonna tekee kisasta yhden espanjan suurimmista. Tänä vuonna juostiin samalla myös espanjan puolimaran mestaruuskisat!
Caffin joukkue juoksunumeroiden noudossa.

Yli 9000 neliön juhlateltta oli täynnä alan kauppiaita ja hyviä tarjouksia olikin.

Starttiviivalla juuri ennen pyssyn paukkua joka oli aamulla klo. 10.30.

Kärkinelikko tuli ekan lenkin jälkeen vastaan rantakadulla.

Reitistä 100m kulkee myös rantahiekalla joka onneksi on hyvin tampattua.

Rantapaseon betoniväylällä on mukavan vilvoittava kevyt merituuli.

Reitin ainoa loiva mäki on pohjoisen kääntöpaikan kohdalla ja pituudeltaan vain 50m.

Sadettako? Noup.... juottopaikalla asfaltti jo märkänä ja pulloja sikinsokin. Täälläpäin vesi tarjotaan pulloista eikä mukeista.
 Puolenvälin jälkeen alkoi aurinko toden teolla lämmittämään ja letka oli venynyt jo useamman kilometrin pituiseksi.
 Keskustan kujilla juostiin valtavassa väenpaljouden kannustuksessa ja jopa ravintoloiden terassien läpi!
 Etelän kääntöpaikalla oli iso lumikasa.... vai oliko tuo sittenkin suolaa!

Pelastavat maalikaaret nelin kappalein. Meteli ylsi varmasti pitkälle yli 110 desibelin kun musiikki ja juontaja kilpailivat keskenään!

Illalla palkitsimme itsemme 7 kiloisella paikallisen kalastajan päivällä pyydystämällä Sea Bassilla nams...
 Kera paahdettujen ostereiden nams nams...

Olipa taasen hyvin järjestetty kilpailu Santa Polassa ja tästä onkin tullut meille jo vakiintunut tapa vuosien varrella.
Tänä vuonna jäimme ilman mitaleita mutta kaksi neljättä sijaa saimme!

11 tammikuuta 2016

ELCHEN TASAINEN KYMPPI

Sunnuntaiaamun puolipilvinen sää lupaili hyvää juoksukeliä!

Yhdeksän caffilaista oli valmiina kipaisemaan tasaisen 10km katujuoksun.

Parkkitilat olivat poikkeuksellisen hyvät aivan stadionin kupeessa. Toki ahdasta niissä oli ja piti tehdä kolmas rivi keskelle "katua".

Reilut tuhat juoksijaa lämmittelemässä kentällä jossa myös lähtö- ja maalialue sijaitsi.

Hyvät hulinat oli saatu aikaiseksi pienelle alueelle.

Maaliintulon jälkeen oli tarjolla samaan hintaan patonkia ja kokista sekä kakkosolutta...

Jarkko juoksi kokonaiskilpailun hopealle!

Marja taasen oman sarjansa voittoon ja Tarja hienosti hopealle!

Niin juoksi myös Hanne kultamitalin omassaan!

Finn Power kuten kuuluttajakin kuulutti!

Olli juoksi myös oman sarjansa hopealle!

Caffin mitalistit tyytyväisinä!

Reitti oli todella tasainen ja ennätyskelpoinen. Lämpötila alle +15 astetta ja lähes tyyntä!

03 tammikuuta 2016

SAN FULGENCION VIITONEN

Kolme itämaan tietäjää siivittivät talven 2016 ensimmäistä juoksukilpailuamme! Nythän näitä kisoja meillä on kalenterissa useampia eli yhteensä viisi kahden viikon aikana.
Tänään oli vuorossa näistä se kolmas ja matkana pikainen 5km.

Dorsalien noudossa aamuyhdeksältä oli hieman vilakkaa vielä...

Mutta kyllä se hymy ja fiilis sieltä löytyivät kun aurinko alkoi lämmittään! Kuusi caffilaista oli asettumassa lähtöviivalle, kuka vähempi fluu ja kuka enempi fluu mutta juoksukuntoisia kaikki kyllä.

Marjan vauhti toi hänen omassa sarjassaan kirkkaimman pokaalin!

Ollin vauhti taasen toi tällä kertaa toiseksi kirkkaimman pokaalin! Mutta vain muutaman sekunnin voittajalle hävinneenä.

Kaksi hauskimmin pukeutunutta kirmailijaa saivat myös palkinnon!

Keskustorin suihkulähde pulppuaa hyvin eikä näytä jäätymisen merkkejä :)

Kilpailu juostiin kahtena kierroksena 2,5km reitillä pitkin pienen kaupungin kapeita kujia. Kokonaisnousua kierroksella oli peräti huimat 2 metriä, jotenka aikas tasamaalla täällä Alicanten maaseudulla ollaan!

02 tammikuuta 2016

CREWILLENTINAN UUDENVUODENJUOKSU 2015

Mukavat lämpötilalukemat uudenvuodenaattona siivittivät tämän vuoden viimeistä kisapäiväämme. Illalla 17.30 oli startti perinteiselle Crevillenten kympille. Keskustan kadut olivat täynnä innokkaita juhlijoita juoksun merkeissä ja 1681 juoksijaa suorittikin matkan tällä kertaa.

Caffin porukka oli hyvissä ajoin paikalla ja saimmekin autot lähes paalupaikalle ahtaassa kaupungissa. Tapahtuma on yksi talven kohokohdista ja tunnelma onkin aivan omaa luokkaansa!

Reitti on virallisesti mitattu ja melkoisen mutkikas. Korkeuden lisäystä tulee tuolla 10km matkalla yhteensä 127m ja kadut ovat paikoitellen erittäin kapeita kujia.
Taso on melkoisen hyvä tässä kisassa ja juoksijoita on ulkomaita myöten, kuten mekin kaukaanta suomesta :)